Maatwerk

Rechtstreeks van de maker. Ook de ontwerpen en de 3D-tekeningen maken we zelf. Zo houden we maatwerk betaalbaar. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking.

bourgondische-keuken-interieurwerken

Ons verhaal

RS Interieurwerken,
sinds 2007

Als hij iets doet, dan doet hij dat met volle aandacht. Roy Schoonus, de man achter RS Interieurwerken, is interieurbouwer sinds 1999. Hij hanteert een hoge standaard in kwaliteit en service. Daarom begint hij in 2007 voor zichzelf. Maatwerk is zijn missie, ook in klantcontact en nazorg. Sinds 2010 heeft Roy een eigen werkplaats in Diessen waar hij – inmiddels met twee collega’s – wensen van klanten uit laat komen. Altijd met de grootst mogelijke zorg.  

“We maken graag mensen blij met meubels die precies bij ze passen”
Roy Schoonus

MAATWERK voor iedere smaak

Interieuroplossingen
voor iedere ruimte

Maatwerk past altijd. Wilt u uw interieurideeën tot leven zien komen? Wij maken uw wensen waar. Dankzij onze ruime ervaring weten we precies waar we op moeten letten. We denken met u mee en verrassen graag in ontwerp en uitvoering.

Recente Projecten

Tevreden klanten

Ontwerpen

Maatwerk

Keukens

Modern comfort kan vele gezichten hebben. Strak, industrieel, landelijk; we maken uw nieuwe keuken precies volgens uw smaak. En we zorgen voor een zo gunstig mogelijk indeling van de ruimte.

Maatwerk

Kasten

Uw kast of kastenwand maken we nauwkeurig op maat. Doorlopend tot aan het plafond als de ruimte erom vraagt. Mooi voor het oog en onderhoudsvriendelijk; zonder stofnesten.

Maatwerk

TV Meubels

Een tv-meubel in uw eigen stijl, passend bij de rest van uw meubilair en op de plek waar u het hebben wilt? Het lukt altijd met maatwerk. Wij denken met u mee voor het beste resultaat.

Maatwerk

Werkplekken

Heeft u thuis of op het werk een werkruimte die vraagt om maatwerk? Wij maken werkplekken in alle soorten en maten. Advies nodig? We kijken met een deskundig oog naar de invulling uw ruimte.

Maatwerk

Tafels

Bent u op zoek naar een tafel die niet in de winkels te krijgen is? Wilt u een speciale maat, vorm of kleur? Wij maken iedere soort tafel. Losstaand of geïntegreerd, in elke stijl, voor zakelijk of privégebruik.

Maatwerk

Totaal Projecten

Gaat u uw huis, kantoor of werkruimte opnieuw inrichten? Wilt u alles in dezelfde sfeer en in één keer klaar zijn? Wij maken graag een ontwerp voor u. En een eerlijke prijs.